In de buurt

Voor werkzoekenden

Vrijwilligerswerk bij het Juttersdok

Stichting het Juttersdok biedt vrijwilligerswerk op verschillende afdelingen. Het werk wordt aangepast aan de individuele mogelijkheden van de vrijwilliger. Je kunt bij het Juttersdok al aan de slag voor twee dagdelen per week tot een volledige werkweek. 


We hebben altijd werkplekken beschikbaar op de volgende afdelingen:

  1. De winkel, met kassa en pinapparaat, de inrichting van de winkel met kleding, spulletjes, boeken, enzovoort.
  2. De meubelhal, veel contact met klanten over bezorgen en verkoop van kasten, bankstellen, televisies en natuurlijk ook veel gesjouw met steeds weer binnenkomende en vertrekkende goederen.
  3. Administratie, op ons callcenter in Zeeburg komen dagelijks ongeveer 60 telefoontjes binnen.Dan maak je dus afspraken met klanten om goederen op te halen.
  4. Techniek op het gebied van klein elektra, computers hardware en software, Linux, maar ook wasmachines en fietsen, enzovoort.
  5. De transportafdeling als sluiswacht of als bijrijder op de auto.
  6. De sorteerwerkplaatsen voor kleding, klein spul, boeken. Hier komen iedere dag tientallen dozen met allerlei goederen binnen.
  7. StudieDok, boek- en platenwinkel, internetcafé en een bar met koffie, thee en soep.

Wil je graag weer aan de slag en weet je niet waar je moet beginnen? Bij twijfel doen !!!
Start op het Juttersdok en bel naar 020-6892899 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..