In de buurt

Werk in Opdracht

Heeft u een woning teveel en moet deze leeggeruimd worden? Heeft u op zolder nog veel zooi staan en heeft u geen idee hoe u hier vanaf komt? Heeft u een grote zware kast die uit elkaar moet? Werk in Opdracht is wellicht voor u de oplossing. Werk in Opdracht is een professioneel dienstverlenend bedrijf. Zij werkt in de regio Kennemerland, Amstelland en de Zaanstreek. 
Bel 020-6892899 of bezoek de website: www.werkinopdracht.eu voor meer informatie. Werk In Opdracht bestaat sinds 1996 en is een inititief van Ruud Antonisse

Kringloopwinkels

Juttersdok heeft drie kringloopwinkels en 1 vindt iets winkel in Amsterdam en haalt goederen op in de regio Amsterdam en directe omgeving. Bel voor gratis ophaal 020-6892899.

 • Juttersdok Kringloop Baarsjes, gevestigd op de Postjeskade 23 en 25 in stadsdeel de Baarsjes.
 • Juttersdok Kringloop Zeeburg, gevestigd op het Zeeburgerpad 90-99 in stadsdeel Zeeburg.
 • Juttersdok Kringloop Centrum, gevestigd aan de Kerkstraat 354, Amsterdam.
 • Juttersdok Kringloop Noord, gevestigd aan de Papaverweg 17-25, Amsterdam.

 

Openingstijden: De winkels Baarsjes en Zeeburg zijn 6 dagen in de week open van maandag tot en met zaterdag, van 09.00 tot 17.30

                       De winkel in Noord is open van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur

                       De winkel in het centrum is open van maandag tot en met vrijdag  van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

Vrijwilligerswerk bij het Juttersdok

Stichting het Juttersdok biedt vrijwilligerswerk op verschillende afdelingen. Het werk wordt aangepast aan de individuele mogelijkheden van de vrijwilliger. Je kunt bij het Juttersdok al aan de slag voor twee dagdelen per week tot een volledige werkweek. 


We hebben altijd werkplekken beschikbaar op de volgende afdelingen:

  1. De winkel, met kassa en pinapparaat, de inrichting van de winkel met kleding, spulletjes, boeken, enzovoort.
  2. De meubelhal, veel contact met klanten over bezorgen en verkoop van kasten, bankstellen, televisies en natuurlijk ook veel gesjouw met steeds weer binnenkomende en vertrekkende goederen.
  3. Administratie, op ons callcenter in Zeeburg komen dagelijks ongeveer 60 telefoontjes binnen.Dan maak je dus afspraken met klanten om goederen op te halen.
  4. Techniek op het gebied van klein elektra, computers hardware en software, Linux, maar ook wasmachines en fietsen, enzovoort.
  5. De transportafdeling als sluiswacht of als bijrijder op de auto.
  6. De sorteerwerkplaatsen voor kleding, klein spul, boeken. Hier komen iedere dag tientallen dozen met allerlei goederen binnen.
  7. StudieDok, boek- en platenwinkel, internetcafé en een bar met koffie, thee en soep.

Wil je graag weer aan de slag en weet je niet waar je moet beginnen? Bij twijfel doen !!!
Start op het Juttersdok en bel naar 020-6892899 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Juttersdok zoekt samenwerking

Het Juttersdok zoekt samenwerking met bedrijven om gemotiveerde jutters aan werkervaring te helpen in diverse sectoren: detailhandel, transport, monteur elektronica, ICT medewerkers hardware en software, administratie, sociaal- cultureel werk, logistiek, facilitaire dienst, werkplaatsen, productie. Doet u ook mee?

Werk Is Ontwikkeling

Juttersdok plaatst bij werkgevers gemotiveerde jutters op basis van detachering. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.